Christendating in Deventer

Deventer heeft 97331 inwoners en maar een klein deel is single en christelijk. Het is daarom zeker een aanrader om naast in de gemeente ook op christelijke online datingsites een kijkje te nemen en zo je zoekradius uit te breiden voor christendating in Deventer.

Probeer het zelf uit en meld je aan op onderstaande christelijke dating sites

Populaire site, probeer het uit in Deventer *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

6.000 leden in Deventer *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Deventer *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

Klaar voor christendating in Deventer?

Stel je voor, je hebt een persoon leren kennen met wie je wel graag zou willen daten in Deventer, maar je weet niet wat voor activiteiten je kunt plannen voor je eerste date. In de volgende alinea's zijn een paar suggesties voor een aangename (christelijke) date in Deventer.

  • Je hoeft niet alleen 's avonds af te spreken. Ook overdag kun je een prettige date hebben. Zo kunnen jullie met z'n tweeën naar Historisch Museum Deventer gaan, wandelen in het Gooikerspark, of ( afhangend van jullie religie) de Lebuïnuskerk bezichtigen.
  • Spreek je toch eerder na 18 uur af, dan kunnen jullie een lekker hapje eten bij Boas (Golstraat 6) of De Heeren Op De Brink (Brink 72) en vervolgens een romantische bioscoopfilm zien bij Filmhuis De Keizer. Als je ervoor kiest om naar de bioscoop te gaan, zorg ervoor dat jullie daarvoor al wat konden praten, want in de bioscoop is dit niet mogelijk.

Wij wensen je veel plezier met christendating in Deventer!