Christendating in Tilburg

Tilburg heeft 199613 inwoners en daarvan is maar een klein deel single en christelijk. Het is daarom zeker een aanrader om naast in de parochie ook op christelijke datingsites een kijkje te nemen en zo je zoekregio uit te breiden voor christendating in Tilburg.

Probeer het zelf uit en registreer je op een of meerdere van de christelijke online datingsites hieronder

Populaire site, probeer het uit in Tilburg *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

13.000 leden in Tilburg *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Tilburg *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

Stel, je hebt iemand leren kennen met wie je wel graag zou willen daten in Tilburg, je weet echter niet zo goed wat voor activiteiten je kunt doen op je eerste rendez-vous. In de volgende alinea's zijn een aantal suggesties voor een aangename (christelijke) date in Tilburg.

  • Je hoeft niet alleen 's avonds af te spreken. Ook overdag kun je een aangenaam afspraakje hebben. Zo kunnen jullie naar het Nederlands Textielmuseum gaan, een wandeling maken in het Stadspark, of (misschien afhankelijk van jullie overtuiging) de Pauluskerk bekijken.
  • Spreek je toch liever na 18 uur af, dan kunnen jullie een smakelijk hapje eten bij Etenstijd (Professor van Buchemlaan 4) of Pino's Wereldeetcafe (Stationsstraat 8) en daaropvolgend een film kijken bij Cinecitta. Als je ervoor kiest om naar de bioscoop te gaan, zorg er in ieder geval voor dat jullie daarvoor al wat met elkaar konden praten, want in de bioscoop hebben jullie daarvoor maar weinig kans.

Veel plezier met christendating in Tilburg!