Christendating in Venlo

Venlo heeft 92403 inwoners en daarvan is maar een klein deel single en christelijk. Daarom is het aan te raden om naast in de geloofsgemeente ook op christelijke dating sites een kijkje te nemen en zo je zoekradius uit te breiden voor christendating in Venlo.

Test het zelf en schrijf je in op een van de christelijke online dating sites hieronder

Populaire site, probeer het uit in Venlo *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

6.000 leden in Venlo *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Venlo *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

Klaar voor christendating in Venlo

Dus stel, je hebt iemand leren kennen met wie je wel graag zou willen daten in Venlo, maar je weet niet wat voor activiteiten je kunt uitvoeren op je eerste date. Hieronder zijn een aantal suggesties voor een leuke (christelijke) date in Venlo.

  • Je hoeft niet per se 's avonds af te spreken. Ook overdag kun je een aangenaam afspraakje hebben. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld met z'n tweetjes Limburgs Museum bezoeken, wandelen in het Julianapark, of (wellicht afhankelijk van jullie geloof) een bezoekje brengen aan de Joriskerk.
  • Spreek je toch liever 's avonds af, dan kunnen jullie een lekker hapje eten in Hemingway (Heilige Geeststraat 7) of Cafe Central (Markt 22) en daarna een mooie bioscoopfilm kijken bij Filmtheater De Nieuwe Scène. Als je besluit naar de bioscoop te gaan, zorg er danvoor dat jullie daarvoor al hebben kunnen converseren; in de bioscoop heeft men daarvoor maar weinig kans.

Wij wensen je veel succes met christendating in Venlo!