Christendating in Haarlem

Haarlem heeft 147590 inwoners en maar een klein deel is single en christelijk. Het is daarom aan te raden om naastin je eigen kerkgemeenschap ook op christelijke dating sites een kijkje te nemen en zo je zoekregio te vergroten voor christendating in Haarlem.

Probeer het zelf uit en meld je aan op de christelijke online datingsites hieronder

Populaire site, probeer het uit in Haarlem *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

10.000 leden in Haarlem *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Haarlem *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

Klaar voor christendating in Haarlem?

Stel je voor, je hebt iemand leren kennen met wie je wel graag een afspraakje zou willen maken in Haarlem, maar je weet niet wat voor dingen je allemaal kunt uitvoeren op je eerste afspraakje. Hieronder zijn een aantal tips voor een fijne (christelijke) date in Haarlem.

  • Je hoeft niet alleen na 18 uur af te spreken. Je kunt ook overdag een aangenaam afspraakje hebben. Zo kunnen jullie het Frans Hals Museum bezoeken, wandelen in het Haarlemmerhout, of (mogelijk afhangend van jullie geloofsovertuiging) een bezoekje brengen aan Basiliek Sint Bavo.
  • Wil je toch eerder in de avond afspreken, dan kunnen jullie een smakelijke maaltijd genieten bij De Jopenkerk (Gedempte Voldersgracht 2) of Restaurant ML (Kleine Houtstraat 70) en daarna een bioscoopfilm zien bij de Filmschuur. Als je besluit een bioscoopfilm te kijken, zorg er dan in ieder geval voor dat jullie daarvoor al wat met elkaar hebben kunnen praten; in de bioscoop hebben jullie daar maar weinig kans voor.

Wij wensen je veel succes met christendating in Haarlem!