Christendating in Rotterdam

Rotterdam heeft 598199 inwoners en daarvan is maar een klein deel single en christelijk. Het is daarom zeker een aanrader om naastin je eigen geloofsgemeente ook op christelijke datingsites een kijkje te nemen en zo je zoekregio uit te breiden voor christendating in Rotterdam.

Test het zelf en schrijf je in op de christelijke datingsites hieronder

Populaire site, probeer het uit in Rotterdam *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

39.000 leden in Rotterdam *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Rotterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

Dus stel, je hebt iemand leren kennen met wie je wel graag een afspraakje zou willen maken in Rotterdam, je weet echter niet wat voor activiteiten je kunt plannen voor je eerste afspraakje. Hieronder zijn een paar tips voor een prettige (christelijke) date in Rotterdam.

  • Je hoeft niet per se na 18 uur af te spreken. Je kunt ook overdag een plezierige date hebben. Zo kunnen jullie met z'n tweeën het Boijmans Van Beuningen Museum bezoeken, een wandeling maken in Het Park, of (wellicht afhangend van jullie religie) een bezoekje brengen aan de Grote Kerk.
  • Wil je toch liever in de avond afspreken, dan kunnen jullie een lekker hapje eten bij Restaurant Parkheuvel (Heuvellaan 21) of Las Palmas (Wilhelminakade 330) en vervolgens een mooie bioscoopfilm kijken bij Pathé Schouwburgplein. Als je ervoor kiest om een film te gaan zien, zorg er in ieder geval voor dat jullie daarvoor al konden converseren, want in de bioscoop heeft men daar maar weinig kans voor.

Veel plezier met christendating in Rotterdam