Christendating in Den Helder

Den Helder heeft 59569 inwoners en daarvan is maar een klein deel single en christelijk. Het is daarom aan te raden om naast in de kerkgemeenschap ook op christelijke datingsites rond te kijken en zo je zoekregio te vergroten voor christendating in Den Helder.

Test het zelf en word lid op een van de christelijke datingsites hieronder

Populaire site, probeer het uit in Den Helder *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

4.000 leden in Den Helder *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Den Helder *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

Christendating in Den Helder: wat kan ik op mijn eerste date allemaal doen in Den Helder?

Stel je voor, je hebt een persoon leren kennen met wie je wel graag een afspraakje zou willen maken in Den Helder, je weet echter niet zo goed wat voor activiteiten je kunt doen op je eerste afspraakje. In de volgende alinea's zijn enkele suggesties voor een romantische (christelijke) date in Den Helder.

  • Je hoeft niet alleen na 18 uur af te spreken. Ook overdag kun je een prettig afspraakje hebben. Zo kunnen jullie met z'n tweeën naar het Nederlands Marinemuseum gaan, een promenade maken door de Nollen, of ( afhankelijk van jullie geloofsovertuiging) een bezoekje brengen aan een mooie kerk in de omgeving.
  • Wil je toch eerder 's avonds afspreken, dan kunnen jullie een lekkere maaltijd nuttigen bij De Oude Gast (Kroonstraat 45) of Restaurant Peking (Marsdiepstraat 375) en daarna een mooie film zien bij Cinema Zevenskoop. Als je besluit een film te gaan zien, zorg er dan in ieder geval voor dat jullie daarvoor al konden kletsen; in de bioscoop is dit niet mogelijk.

Wij wensen je veel plezier met christendating in Den Helder!