Christendating in Meerssen

Meerssen heeft 19933 inwoners en maar een klein deel is single en christelijk. Daarom is het een aanrader om naast in de parochie ook op christelijke datingsites rond te kijken en zo je zoekregio uit te breiden voor christendating in Meerssen.

Probeer het zelf uit en registreer je op een van de christelijke datingsites hieronder

Populaire site, probeer het uit in Meerssen *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

1.000 leden in Meerssen *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Meerssen *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

Dus stel, je hebt een persoon leren kennen met wie je wel graag een afspraakje zou willen maken in Meerssen, maar je weet niet wat voor dingen je kunt uitvoeren op je eerste date. In de volgende alinea's staan een aantal suggesties voor een fijne (christelijke) date in Meerssen.

  • Je hoeft niet alleen na 18 uur af te spreken. Je kunt ook overdag een plezierig afspraakje hebben. Zo kunnen jullie saampjes Bonnefantenmuseum bezoeken, een wandeling maken in het Proosdijpark, of ( afhangend van jullie geloofsovertuiging) een bezoekje brengen aan de Sint-Martinuskerk.
  • Spreek je toch eerder na 18 uur af, dan kunnen jullie een smakelijke maaltijd genieten in Beluga (Plein 1992 12, Maastricht) of Fletcher Hotel-Restaurant De Geulvallei 3* (Onderstestraat 66, Houthem) en vervolgens een film kijken bij Filmtheater Lumiere. Als je ervoor kiest om een bioscoopfilm te gaan kijken, zorg ervoor dat jullie daarvoor al wat konden converseren, want in de bioscoop is dit niet mogelijk.

Veel succes met christendating in Meerssen