Christendating in Wageningen

Wageningen heeft 35433 inwoners en maar een klein deel is single en christelijk. Daarom is het een aanrader om naast in de gemeente ook op christelijke datingsites rond te kijken en zo je zoekregio uit te breiden voor christendating in Wageningen.

Probeer het zelf uit en schrijf je in op de christelijke online datingsites hieronder

Populaire site, probeer het uit in Wageningen *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

2.000 leden in Wageningen *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Wageningen *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

Klaar voor christendating in Wageningen

Dus stel, je hebt iemand leren kennen met wie je wel graag een afspraakje zou willen maken in Wageningen, je weet echter niet wat voor activiteiten je allemaal kunt uitvoeren op je eerste date. Hieronder staan een aantal suggesties voor een plezierige (christelijke) date in Wageningen.

  • Je hoeft niet per se na 18 uur af te spreken. Ook overdag kun je een romantisch afspraakje hebben. Zo kunnen jullie saampjes Historisch Museum De Casteelse Poort bezoeken, slenteren in Arboretum Belmonte, of (misschien afhangend van jullie geloofsovertuiging) een bezoekje brengen aan de Immanuel Kapel.
  • Spreek je toch liever na 18 uur af, dan kunnen jullie een smakelijke maaltijd genieten bij O Mundo (5 Mei Plein 1, Wageningen) of Hotel De Wereld (5 Mei Plein 1, Wageningen) en daaropvolgend een romantische film zien bij Heerenstraat Theater. Als je besluit naar de bioscoop te gaan, zorg er in ieder geval voor dat jullie daarvoor al konden kletsen, want in de bioscoop is dit niet mogelijk.

Veel succes met christendating in Wageningen!