Lexa opzeggen


Review (Lexa)

Wil je je betaalde lidmaatschap bij Lexa opzeggen?

Heb je een aantrekkelijk mens op Lexa of daar buiten om ontmoet en heb je daarom Lexa niet meer nodig? Van harte gefeliciteerd en veel plezier met je date!

Heb je echter geen succes gehad, ben je niet blij met de service of wil je om andere redenen opzeggen bij Lexa, dan spijt ons dat zeer voor je. Dat houdt echter niet in dat je daarom datingsites helemaal op moet geven. Er zijn allerlei diverse soorten online datingsites en ze variëren allemaal van elkaar. Wellicht heb je gewoon nog niet de site gevonden die het best bij je past.

Tip: ga naar onze lijst met de beste datingsites en probeer een van de andere datingsites uit, voordat je een definitieve keuze maakt.

Zo kun je bij Lexa opzeggen:

 • Ga naar je gebruikersnaam (rechtsboven in het scherm) en klik op 'Mijn instellingen'.
 • Klik vervolgens op 'Mijn membership'.
 • Vul je e-mailadres in.
 • Na het beëindigen van je automatische verlenging, ontvang je hiervan een e-mail ter bevestiging.

Lukt het niet om op te zeggen via de website? Neem dan contact op met de klantenservice via het contactformulier. Selecteer "Mijn inschrijving". Vermeld de volgende zaken in je bericht:

 • Je voor- en achternaam
 • Het e-mailadres waarmee je bent geregistreerd
 • Dat het je niet is gelukt om via de website op te zeggen
 • Dat je hen verzoekt om dit voor jou te doen
 • Vraag om een bevestiging van de opzegging per e-mail

NB: Heb je jouw full membership afgesloten via de Lexa app voor iPhone? Dan moet je het full membership ook via je iPhone opzeggen. Dat gaat zo: ga naar de app store via je iPhone. Klik onderaan op "Uitgelicht". Scroll naar beneden en druk links beneden op "Apple ID". Druk vervolgens op "Toon Apple ID". Voer je wachtwoord in en druk op "OK". Je bent nu op jouw accountpagina. Scrol en druk op "Beheer abonnementen voor apps". Druk op het abonnement voor de Lexa App. Druk daarna op de categorie van het Lexa abonnement waarvoor je de automatische verlenging stop wilt zetten. Sleep vervolgens de schakelaar van "Aan" naar "Uit". De automatische verlenging is nu uitgezet. Als jouw full membership is afgelopen verandert deze nu vanzelf in een free membership. Het free membership profiel kun je gewoon verwijderen.

Let op: opzeggingsmanieren, net als prijzen en dating sites zelf, zijn aan verandering onderhevig.

Zo wis je jouw account bij Lexa

Heb je geen betaald lidmaatschap (meer) en wil je jouw account van Lexa wissen? Dan kun je dit zo doen:

 • Ga via jouw gebruikersnaam rechtsboven in het scherm naar 'Mijn instellingen'.
 • Onderaan deze pagina bevindt zich de link waarmee je jouw profiel kunt verwijderen.
 • Klik op de link in: "Om jouw profiel op te schorten of te verwijderen, klik hier".
 • Klik op de link in "Klik hier om je profiel permanent te verwijderen van de website. Let op: verwijderde profielen kunnen niet worden hersteld."

Zo neem je contact op met de klantenservice

Heb je andere problemen met je Lexa-lidmaatschap? Neem dan contact op met de klantenservice van Lexa. Dit kan met de volgende informatie:

Stuur een e-mail naar customercare@lexa.nl

Productinformatie: 
Lexa / Review
7

Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.


In het kort

Product: Lexa - Review
Beoordeeld door de redactie van: Dating-Experts.nl
Testresultaat: 7 / 10

Further Articles

Title: Lexa opzeggen

Product: : Lexa - Review

Inloggen bij Lexa Bij Lexa en vele andere online datingsites dien je uit te kijken dat je niet per ongeluk een nieuw account aanmaakt in plaats van in te loggen. Het is dus van belang dat je op de... (read more)

Wat zijn de Lexa kosten? Ben je benieuwd naar de de abonnementen van Lexa, maar wil je eerst weten wat de kosten zijn voor de diverse abonnementen? Dan kun je hier een opsomming vinden van de... (read more)

Wat is er bij Lexa gratis en voor welke functies heb ik een betaald abonnement nodig? Bij Lexa kun je jezelf gratis inschrijven, maar niet van alle beschikbare functies gebruik maken. Om deze... (read more)