C-date inloggen


Review (C-date.nl)

<p><h2>Inloggen op C-date</h2><p/>
<p>Bij C-date en  bij online dating sites in het algemeen moet je uitkijken dat je niet per ongeluk nog een nieuw profiel aanmaakt in plaats van dat je inlogt. Het is daarom van belang dat je op de correcte manier inlogt.</p>
<p>Doe onderstaande stappen:</p>
<ul>
<li>Ga naar www.c-date.nl</li>
<li>Klik rechtsboven op "Login"</li>
<li>Vul je e-mailadres in</li>
<li>Vul je wachtwoord in</li>
<li>Klik op "Login"</li>
</ul>
<p><h2>Wachtwoord vergeten?</h2></p>
<p>Voor vrijwel alles heb je op het moment een wachtwoord nodig en ook het liefst nog voor elke login een aparte. Uiteraard is het moeilijk om al je wachtwoorden te onthouden.</p>
<p>Zo vind je uit wat je wachtwoord van C-date is:</p>
<ul>
<li>Ga naar www.c-date.nl</li>
<li>Klik rechtsboven op "Login"</li>
<li>Klik op "Vergeten?"</li>
<li>Vul je e-mailadres in </li>
<li>Klik op "Wachtwoord aanvragen"</li>
<li>Je wachtwoord wordt vervolgens naar je e-mailadres verstuurd</li>
</ul>
<p>Wil het niet lukken of heb je verder nog vragen over je C-date-lidmaatschap? Contacteer dan de klantenservice van C-date:</p>
<p>Stuur een e-mail naar <a href="mailto:service@c-date.nl">service@c-date.nl</a></p>

 

Productinformatie: 
C-date.nl / Review
8

C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.


In het kort

Product: C-date.nl - Review
Beoordeeld door de redactie van: Dating-Experts.nl
Testresultaat: 8 / 10

Further Articles

Title: C-date inloggen

Product: : C-date.nl - Review

Zo zeg je op bij C-date Heb je een interessant mens op C-date of in het dagelijks leven gevonden en ben je daarom klaar met C-date? In dat geval van harte gefeliciteerd en veel succes met je date... (read more)

Inloggen op C-date Bij C-date en bij online dating sites in het algemeen moet je uitkijken dat je niet per ongeluk nog een nieuw profiel aanmaakt in plaats van dat je inlogt. Het is daarom van... (read more)

Wat zijn de prijzen van C-date? Heb je interesse in C-date, maar wil je eerst weten wat de kosten zijn? Dan kun je hier een opsomming vinden van de prijzen voor een C-date abonnement: 3 Maanden... (read more)

  Wat is er bij C-date gratis en waarvoor heb ik een betaald lidmaatschap nodig?   Bij C-date kun je jezelf gratis aanmelden, maar niet van alle opties gebruik maken. Om deze opties te gebruiken... (read more)

Casual datingsite C-date is een bekende matchmaker op de Nederlandse datingmarkt voor mensen die op zoek zijn naar vrijblijvende, erotische dates. C-date is een erg vrouwvriendelijke casual... (read more)