C-date Kosten


Review (C-date.nl)

Wat zijn de prijzen van C-date?

Heb je interesse in C-date, maar wil je eerst weten wat de kosten zijn? Dan kun je hier een opsomming vinden van de prijzen voor een C-date abonnement:

  • 3 Maanden Premiumlidmaatschap: 149,70 Euro
  • 6 Maanden Premiumlidmaatschap: 179,40 Euro
  • 12 Maanden Premiumlidmaatschap: 298,80 Euro

NB: Bovenstaande prijzen kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Wat als ik verder nog vragen heb over C-date kosten?

Heb je meer vragen over de kosten voor C-date, of problemen met je C-date lidmaatschap? Contacteer dan de customer care afdeling van C-date.

Stuur een e-mail naar service@c-date.nl

Productinformatie: 
C-date.nl / Review
8

C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.


In het kort

Product: C-date.nl - Review
Beoordeeld door de redactie van: Dating-Experts.nl
Testresultaat: 8 / 10

Further Articles

Title: C-date Kosten

Product: : C-date.nl - Review

Zo zeg je op bij C-date Heb je een interessant mens op C-date of in het dagelijks leven gevonden en ben je daarom klaar met C-date? In dat geval van harte gefeliciteerd en veel succes met je date... (read more)

<p><h2>Inloggen op C-date</h2><p/> <p>Bij C-date en  bij online dating sites in het algemeen moet je uitkijken dat je niet per ongeluk nog een nieuw profiel aanmaakt in... (read more)

Inloggen op C-date Bij C-date en bij online dating sites in het algemeen moet je uitkijken dat je niet per ongeluk nog een nieuw profiel aanmaakt in plaats van dat je inlogt. Het is daarom van... (read more)

  Wat is er bij C-date gratis en waarvoor heb ik een betaald lidmaatschap nodig?   Bij C-date kun je jezelf gratis aanmelden, maar niet van alle opties gebruik maken. Om deze opties te gebruiken... (read more)

Casual datingsite C-date is een bekende matchmaker op de Nederlandse datingmarkt voor mensen die op zoek zijn naar vrijblijvende, erotische dates. C-date is een erg vrouwvriendelijke casual... (read more)