Gratis datingsite in Amsterdam

Dus je bent geïnteresseerd in gratis datingsites in Amsterdam? Er zijn een aantal gratis datingsites in Nederland, bijvoorbeeld date.nl, Tinder, Knuz en Singleplace. Let op, gratis betekent niet altijd beter. Op gratis datingsites kunnen veel scammers, mensen met andere verkeerde bedoelingen en fakers terecht, omdat de beheerders vaak over te weinig tijd, mankracht of mogelijkheden beschikken om alle nieuw binnenkomende registraties goed beoordelen. Als je niet betaalt voor een service kun je jezelf afvragen of de leden van zo'n site niet zelf het product zijn waar indirect geld aan verdiend wordt. Uiteraard kun je jezelf registreren op bovenstaande datingsites, maar raden wij je aan ook bij volgende sites te registreren en voor jezelf te na te gaan welke het meest geschikt is voor jou. Inschrijving voor onderstaande datingsites is gratis.

Schrijf je in bij een of meerdere van onderstaande datingsites en ga voor jezelf na wat beter voor je is

29.000 leden in Amsterdam *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

Populaire site, probeer het uit in Amsterdam *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

48.000 leden in Amsterdam *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Amsterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

31.000 leden in Amsterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

Populaire site, probeer het uit in Amsterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

11.000 leden in Amsterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in Amsterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

Populaire site, probeer het uit in Amsterdam *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

17.000 leden in Amsterdam *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

39.000 leden in Amsterdam *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Het einddoel van het gebruiken van datingsites is het ontmoeten van aantrekkelijke dates, casual dates of iemand voor een vaste relatie. Stel je dus voor, je hebt een gezellig iemand leren kennen en besloten samen een rendez-vous te hebben in Amsterdam. Maar hoe pak je dat nu aan?

Leuke dingen doen samen

Ben jij degene die het afspraakje regelt, zoek dan uit of jullie samen een interessante activiteit in de omgeving van Amsterdam (provincie Noord-Holland) kunnen vinden. Zo kunnen jullie bijv. naar: Science Center NEMO, de Melkweg, Pathé Tuschinski of naar het Rialto. Probeer iets uit te kiezen dat jullie allebei leuk vinden om te doen.

Eten en drinken

Voor een lekker etentje kun je naar: Blue
(Singel 457), t Blauwe Theehuis (Vondelpark 5), Restaurant Vermeer (Prins Hendrikkade 59-72), of een ander leuk restaurant in de omgeving. Hier kun je een goede maaltijd nuttigen en een interessant gesprek aangaan. Ook kunnen jullie een lekkere vin de côtes-du-forez of smakelijk Amstel biertje drinken en, als de vonken overspringen, lekker gaan flirten.

De resterende avond

Als jullie daarna nog genoeg energie hebben, dan kunnen jullie uitgaan in Paradiso of Sugarfactory en eventueel een smakelijke Brasilian Macho cocktail drinken.

Heb je een hotel nodig, dan kun je terecht bij een van deze hotels in de buurt: Hotel Plantage (Plantage Kerklaan 25), of het Times Hotel (Herengracht 135-137).

Veel succes met het vinden van een geschikte (gratis) datingsite en aardige toekomstige dates!