Gratis datingsite in Leeuwarden

Dus je bent op zoek naar gratis datingsites in Leeuwarden? Er zijn enkele gratis datingsites in Nederland, bijvoorbeeld date.nl, Tinder, Knuz en Singleplace. NB, gratis is niet altijd hetzelfde als goed. Gratis datingsites hebben somsonvoldoende gebruikers of worden niet genoeg bijgewerkt, omdat er niet voldoende geld aan gespendeerd kan worden. Daarnaast, als je niet betaalt voor een service zou het kunnen zijn dat de gebruiker zelf het product is waar via een omwegwinst mee gemaakt wordt. Uiteraard kun je lid worden van bovenstaande datingsites, maar raden wij je aan ook bij volgende sites lid te worden en voor jezelf te verifiëren welke beter bij jouw wensen past. Inschrijving voor onderstaande datingsites is gratis.

Schrijf je in bij een of meerdere van onderstaande datingsites en test ze zelf

4.000 leden in Leeuwarden *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

Populaire site, probeer het uit in Leeuwarden *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

6.000 leden in Leeuwarden *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Leeuwarden *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

4.000 leden in Leeuwarden *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

Populaire site, probeer het uit in Leeuwarden *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

Populaire site, probeer het uit in Leeuwarden *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

1.000 leden in Leeuwarden *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in Leeuwarden *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

2.000 leden in Leeuwarden *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

5.000 leden in Leeuwarden *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Het einddoel van het gebruiken van datingsites is het leren kennen van toffe dates, casual dates of zelfs mensen voor een vaste relatie. Dus stel je hebt een toff iemand op een (gratis) datingsite in Leeuwarden ontmoet en besloten samen een date te hebben in Leeuwarden. Wat nu?

Leuke dingen doen samen

Als jij degene bent die de date regelt, kijk dan of jullie samen een plezierige activiteit in de buurt van Leeuwarden (provincie Friesland) kunnen doen. Zo kunnen jullie bijv. naar: Aqua Zoo Friesland, Theater Romein, Tivoli of naar Kartbaan Leeuwarden. Zoek iets uit dat jullie allebei plezierig vinden.

Eten en drinken

Voor een plezierig etentje kun je naar: Eatcorner Potmarge
(Drachtsterweg 2), Eetcafe Spinoza (Eewal 50-52), Restaurant Eindeloos (Korfmakersstraat 17), of een andere fijne eetgelegenheid in de buurt. Hier kun je een lekkere maaltijd nuttigen en een goede conversatie beginnen. Ook kunnen jullie een lekkere vin de givry of smakelijk Amstel biertje drinken en, als alles naar wens gaat, lekker aan het flirten slaan.

De resterende avond

Als jullie na het restaurant nog geen genoeg van elkaar hebben, dan kunnen jullie lekker dansen in Club Noa of Fire Palace en eventueel een goede Mai Tai cocktail drinken.

Heb je accommodatie nodig, dan kun je terecht bij deze hotels in de buurt: Van Sminia Huys (Tweebaksmarkt 36), of Hotel 't Anker (Eewal 73).

Veel succes met het vinden van een passende (gratis) datingsite en gezellige toekomstige dates!