Gratis datingsite in Leiden

Dus je bent geïnteresseerd in gratis datingsites in Leiden? Er zijn enkele gratis datingsites in Nederland, bijvoorbeeld date.nl, Tinder, Knuz en Singleplace. Let op, gratis is niet altijd beter. Gratis datingsites kunnen te weinig profielen hebben en onvoldoende onderhouden worden of worden gebrekkig onderhouden, omdat er niet voldoende geld aan besteed kan worden. Als je niet betaalt voor een service kun je jezelf afvragen of de leden van zo'n site niet zelf het product zijn waar via een omweg aan verdiend wordt. Uiteraard kun je jezelf aanmelden bij bovenstaande datingsites, maar raden wij je aan ook bij volgende sites aan te melden en voor jezelf te na te gaan welke beter bij je past. Inschrijving voor onderstaande datingsites is gratis.

Schrijf je in bij een of meerdere van onderstaande datingsites en test ze zelf

5.000 leden in Leiden *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

Populaire site, probeer het uit in Leiden *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

8.000 leden in Leiden *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Leiden *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

5.000 leden in Leiden *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

2.000 leden in Leiden *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in Leiden *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

Populaire site, probeer het uit in Leiden *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

Populaire site, probeer het uit in Leiden *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

3.000 leden in Leiden *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

6.000 leden in Leiden *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Het einddoel dat je hoopt te bereiken met datingsites is het ontmoeten van interessante dates, casual dates of mensen voor een vaste relatie. Dus stel je hebt een aantrekkelijk iemand op een (gratis) datingsite in Leiden ontmoet en besluit samen een afspraakje te hebben in Leiden. Maar wat doe je nu?

Leuke dingen doen samen

Als jij degene bent die het rendez-vous plant, zoek dan uit of jullie een leuke activiteit in de omgeving van Leiden (provincie Zuid-Holland) kunnen vinden. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld naar: Naturalis, LVC, Trianon of naar Lido. Probeer iets uit te zoeken dat jullie allebei leuk vinden om heen te gaan.

Eten en drinken

Voor een plezierige maaltijd kun je terecht bij: In den Doofpot
(Turfmarkt 9), de Grote Beer (Rembrandtstraat 27), Annie's (Hoogstraat 1A), of een andere fijne eetgelegenheid in de buurt. Hier kun je een smakelijke maaltijd eten en een interessante tête-à-tête aangaan. Ook kunnen jullie een lekkere vin de
montagny of smakelijk Gulpener biertje drinken en, als de vonken overspringen, lekker flirten.

De resterende avond

Als jullie daarna nog geen genoeg van elkaar hebben, dan kunnen jullie lekker dansen in Danssalon inCasa of Hifi Bar en misschien een lekkere Gimlet cocktail drinken.

Heb je een hotel nodig, dan kun je terecht bij een van deze hotels in de nabijheid: Nieuw Minerva (Boommarkt 23), of De Doelen (Rapenburg 2).

Uiteindelijk zul je het allemaal zelf moeten doen. En dat is goed, want alleen jij kunt ervaren met wie het het best klikt.

Veel succes met het vinden van een geschikte (gratis) datingsite en toffe toekomstige dates!