Gratis datingsite in Rotterdam

Ben je geïnteresseerd in gratis datingsites in Rotterdam? Er zijn enkele gratis datingsites in Nederland, zoals date.nl, Tinder, Knuz en Singleplace. Let wel, gratis is niet altijd goed. Op gratis datingsites kunnen veel scammers, individuen met andere oneerlijke bedoelingen en nepprofielen terecht, omdat de moderatoren te weinig tijd hebben om alle nieuw binnenkomende registraties goed te screenen. Daarnaast, als je niet betaalt voor een service kun je jezelf afvragen of de leden van zo'n site niet zelf het product zijn waar via een omwegwinst mee gemaakt wordt. Vanzelfsprekend kun je jezelf registreren op bovenstaande datingsites, maar adviseren wij je ook bij onderstaande sites lid te worden en voor jezelf te checken welke beter bij je past. Inschrijving voor onderstaande datingsites is gratis.

Schrijf je in bij een of meerdere van onderstaande datingsites en test ze zelf

23.000 leden in Rotterdam *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

Populaire site, probeer het uit in Rotterdam *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

39.000 leden in Rotterdam *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Rotterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

25.000 leden in Rotterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

Populaire site, probeer het uit in Rotterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

9.000 leden in Rotterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in Rotterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

Populaire site, probeer het uit in Rotterdam *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

14.000 leden in Rotterdam *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

32.000 leden in Rotterdam *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Wat je verwacht te bereiken met datingsites is het leren kennen van gezellige dates, casual dates of zelfs iemand voor een monogame relatie. Dus stel je hebt een aantrekkelijk persoon op een (gratis) datingsite in Rotterdam ontmoet en jullie hebben afgesproken samen een date te hebben in Rotterdam. Maar hoe pak je het nu aan?

Leuke dingen doen samen

Als jij degene bent die de ontmoeting plant, kijk dan of jullie samen een plezierige activiteit in de omgeving van Rotterdam (provincie Zuid-Holland) kunnen doen. Zo kunnen jullie bijv. naar: Diergaarde Blijdorp, De Doelen, Pathé Schouwburgplein of naar het Fair Play Casino Rotterdam. Probeer iets uit te kiezen dat jullie allebei interessant vinden om te doen.

Eten en drinken

Voor een aangename maaltijd kun je naar: Dudok
(Meent 88), Shabu Shabu (Westblaak 82), Restaurant Parkheuvel (Heuvellaan 21), of een andere aardige eetgelegenheid in de omgeving. Hier kun je een smakelijke maaltijd eten en een goede conversatie beginnen. Ook kunnen jullie een lekkere vin de montlouis-sur-loire of smakelijk Us Heit biertje drinken en, als het klikt, lekker gaan flirten.

De resterende avond

Als jullie daarna nog genoeg energie hebben, dan kunnen jullie een rondje wagen op de dansvloer van Hollywood Music Hall of Club Vie en misschien een smakelijke Manhattan cocktail drinken.

Heb je accommodatie nodig, dan kun je terecht bij een van deze hotels in de nabijheid: het Bilderberg Parkhotel Rotterdam (Westersingel 70), of het NH Atlanta Rotterdam Hotel (Aert van Nesstraat 4).

Uiteindelijk zul je het allemaal zelf moeten doen. En dat is goed, want alleen jij kunt ervaren welke persoon het best bij je past.

Veel succes met het vinden van een passende (gratis) datingsite en gezellige toekomstige dates!