Gratis datingsite in Utrecht

Ben je op zoek naar gratis datingsites in Utrecht? Er zijn een aantal gratis datingsites in Nederland, bijvoorbeeld date.nl, Tinder, Knuz en Singleplace. NB, gratis is niet altijd goed. Op gratis datingsites kunnen veel scammers, personen met andere oneerlijke bedoelingen en fakers terecht, omdat de moderatoren vaak over te weinig tijd of mogelijkheden beschikken om alle nieuwe registraties goed te onderzoeken. Daarnaast, als je niet betaalt voor een service zou het kunnen zijn dat de gebruiker zelf het product is waar indirectwinst mee gemaakt wordt. Uiteraard kun je jezelf inschrijven bij bovenstaande datingsites, maar adviseren wij je ook bij onderstaande sites te registreren en voor jezelf te verifiëren welke het meest geschikt is voor jouw wensen. Inschrijving voor onderstaande datingsites is gratis.

Schrijf je in bij een of meerdere van onderstaande datingsites en ga voor jezelf na wat beter voor jouw wensen is

11.000 leden in Utrecht *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

Populaire site, probeer het uit in Utrecht *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

19.000 leden in Utrecht *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Utrecht *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

12.000 leden in Utrecht *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

Populaire site, probeer het uit in Utrecht *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

4.000 leden in Utrecht *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in Utrecht *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

Populaire site, probeer het uit in Utrecht *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

7.000 leden in Utrecht *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

15.000 leden in Utrecht *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Het einddoel dat je hoopt te bereiken met datingsites is het ontmoeten van
coole dates, casual dates of mensen voor een monogame relatie. Dus stel je hebt een aardig iemand leren kennen en besloten samen een afspraakje te hebben in Utrecht. Maar wat doe je nu?

Leuke dingen doen samen

Als jij degene bent die het rendez-vous organiseert, kijk dan of jullie samen een plezierige activiteit in de omgeving van Utrecht (provincie Utrecht) kunnen vinden. Zo kunnen jullie naar: Houtzaagmolen de Ster, Tivoli, Wolff City of naar Pathé Rembrandt Utrecht. Zoek iets uit dat jullie allebei interessant vinden.

Eten en drinken

Voor een gezellig dinertje kun je naar: Winkel van Sinkel
(Oudegracht 158), Belgisch Bier Café Olivier (Achter Clarenburg 6a), het Grand Karel (Geertebolwerk 1), of een ander aardig restaurant in de omgeving. Hier kun je een lekkere maaltijd gebruiken en een interessante tête-à-tête aangaan. Ook kunnen jullie een lekkere vin de Côtes-du-rhône villages of smakelijk Brand biertje drinken en, als het erg goed gaat, lekker aan het flirten slaan.

De resterende avond

Als jullie na het restaurant nog genoeg energie hebben, dan kunnen jullie uitgaan in club LUX of Escape Theatre en eventueel een lekkere Scarlett O'Hara cocktail drinken.

Heb je accommodatie nodig, dan kun je terecht bij deze hotels in de buurt: Ibis Utrecht (Bizetlaan 1), of het Grand Karel (Geertebolwerk 1).

Veel succes met het vinden van een handige (gratis) datingsite en aardige toekomstige dates!