RelatiePlanet inloggen

Psst: BeNaughty is super hot deze week. Neem een kijkje!


Review (Relatieplanet)

Log zo in bij RelatiePlanet

Bij RelatiePlanet en de meeste andere online datingsites moet je uitkijken dat je niet zonder het te willen een nieuw account aanmaakt in plaats van dat je inlogt. Het is dus belangrijk dat je op de juiste manier inlogt.

Doe de volgende stappen:

  • Ga naar www.relatieplanet.nl
  • Vul bovenaan de pagina je e-mailadres en wachtwoord in
  • Klik op "inloggen"

Wachtwoord vergeten?

Voor bijna alles heb je in deze tijd een wachtwoord nodig en ook nog voor elke login een apart wachtwoord (voor extra veiligheid). Uiteraard is het niet eenvoudig om al jouw wachtwoorden te onthouden.

Zo kom je erachter wat je RelatiePlanet wachtwoord is:

  • Ga naar www.relatieplanet.nl
  • Klik bovenaan de pagina op "Problemen met inloggen?"
  • Klik op "Ik ben mijn inloggegevens kwijt"
  • Vul je e-mailadres in
  • Klik op "Verzenden"

Wil het niet lukken of heb je nog vragen over je RelatiePlanet-lidmaatschap? Neem dan contact op met de customer care afdeling van RelatiePlanet:

De klantenservice is bereikbaar via het contactformulier onder "Help en veelgestelde vragen" en dit telefoonnummer: (+31) (0)50 - 501 8080. Ze zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zondag van 09:00 - 23:00 uur.

Productinformatie: 
Relatieplanet / Review
7

Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.


In het kort

Product: Relatieplanet - Review
Beoordeeld door de redactie van: Dating-Experts.nl
Testresultaat: 7 / 10

Further Articles

Title: RelatiePlanet inloggen

Product: : Relatieplanet - Review

Zo zeg je op bij RelatiePlanet Heb je een leuk persoon op RelatiePlanet of buiten RelatiePlanet om ontmoet en heb je daarom RelatiePlanet niet meer nodig? Gefeliciteerd en veel succes met je date!... (read more)

Wat zijn de RelatiePlanet kosten? Heb je interesse in RelatiePlanet, maar wil je eerst weten wat de kosten ervoor zijn? Dan kun je hier een opsomming vinden van de prijzen voor een RelatiePlanet... (read more)

Wat is er allemaal bij RelatiePlanet gratis en waarvoor heb ik een betaald membership nodig? Bij RelatiePlanet kun je gratis member worden, maar niet alle opties gebruiken. Om deze opties te kunnen... (read more)