RelatiePlanet Kosten

Psst: BeNaughty is super hot deze week. Neem een kijkje!


Review (Relatieplanet)

Wat zijn de RelatiePlanet kosten?

Heb je interesse in RelatiePlanet, maar wil je eerst weten wat de kosten ervoor zijn? Dan kun je hier een opsomming vinden van de prijzen voor een RelatiePlanet abonnement:

  • 1 Maand Full Membership: 28,50 Euro
  • 3 Maanden Full Membership: 43,50 Euro
  • 6 Maanden Full Membership: 63,50 Euro
  • 12 Maanden Full Membership: 86,50 Euro

NB: De prijzen kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Vragen of problemen naast de RelatiePlanet kosten?

Heb je verdere vragen over de kosten of je RelatiePlanet-lidmaatschap? Neem in dat geval contact op met de klantenservice.

De klantenservice is bereikbaar via het contactformulier onder "Help en veelgestelde vragen" en dit telefoonnummer: (+31) (0)50 - 501 8080. Telefonisch is de klantenservice bereikbaar van maandag t/m zondag van 09:00 - 23:00 uur.

 

Productinformatie: 
Relatieplanet / Review
7

Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.


In het kort

Product: Relatieplanet - Review
Beoordeeld door de redactie van: Dating-Experts.nl
Testresultaat: 7 / 10

Further Articles

Title: RelatiePlanet Kosten

Product: : Relatieplanet - Review

Zo zeg je op bij RelatiePlanet Heb je een leuk persoon op RelatiePlanet of buiten RelatiePlanet om ontmoet en heb je daarom RelatiePlanet niet meer nodig? Gefeliciteerd en veel succes met je date!... (read more)

Log zo in bij RelatiePlanet Bij RelatiePlanet en de meeste andere online datingsites moet je uitkijken dat je niet zonder het te willen een nieuw account aanmaakt in plaats van dat je inlogt. Het... (read more)

Wat is er allemaal bij RelatiePlanet gratis en waarvoor heb ik een betaald membership nodig? Bij RelatiePlanet kun je gratis member worden, maar niet alle opties gebruiken. Om deze opties te kunnen... (read more)