RelatiePlanet opzeggen

Psst: BeNaughty is super hot deze week. Neem een kijkje!


Review (Relatieplanet)

Zo zeg je op bij RelatiePlanet

Heb je een leuk persoon op RelatiePlanet of buiten RelatiePlanet om ontmoet en heb je daarom RelatiePlanet niet meer nodig? Gefeliciteerd en veel succes met je date!

Heb je niemand kunnen vinden, ben je niet blij met de service of wil je om andere redenen opzeggen bij RelatiePlanet, dan vinden wij dat erg jammer. Dat betekent echter niet dat je daarom datingsites helemaal op moet geven. Er bestaan veel diverse soorten dating sites en ze verschillen allemaal van elkaar. Misschien heb je de online datingsite die het best bij je past nog niet gevonden.

Tip: werp een blik in deze lijst met de beste datingsites en test een van de andere online dating sites uit.

Hier vind je in een paar stappen toegelicht hoe je jouw betaalde lidmaatschap bij RelatiePlanet kunt opzeggen:

  • Log in bij RelatiePlanet.nl.
  • Ga naar 'Home.
  • Klik op 'mijn account'.
  • Klik vervolgens op 'mijn account status'.
  • en klik dan op de link om de automatische verlenging stop te zetten.
  • Je lidmaatschap zal nu niet meer automatisch worden verlengd.

Lukt dit niet, dan kun je ook schriftelijk of telefonisch opzeggen. Let op! Je kunt het automatisch verlengen niet tussentijds opnieuw activeren. Pas wanneer je opnieuw een betaald lidmaatschap afsluit kun je er weer voor kiezen om je account automatisch te laten verlengen.

Let op: opzeggingsmethodes, net als prijzen en online datingsites zelf, zijn continu aan verandering onderhevig.

Wil je jouw account bij RelatiePlanet verwijderen?

Heb je geen betaald lidmaatschap (meer) en wil je jouw gratis lidmaatschap van RelatiePlanet opzeggen? Dan kun je dit zo doen:

  • Klik op "Home >> Mijn account"
  • Klik op "Mijn account verwijderen"
  • Klik op "Verwijder mijn account"
  • Geef een reden waarom je jouw profiel wilt verwijderen en klik op "Ja, verwijder mijn account"

Contact met customer care afdeling?

Heb je verder nog vragen over je RelatiePlanet lidmaatschap? Neem dan contact op met de klantenservice van RelatiePlanet. Hier is de benodigde informatie om de klantenservice van RelatiePlanet te contacteren:

De klantenservice is bereikbaar via het contactformulier onder "Help en veelgestelde vragen" en dit telefoonnummer: (+31) (0)50 - 501 8080. Ze zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zondag van 09:00 - 23:00 uur.

 

Productinformatie: 
Relatieplanet / Review
7

Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.


In het kort

Product: Relatieplanet - Review
Beoordeeld door de redactie van: Dating-Experts.nl
Testresultaat: 7 / 10

Further Articles

Title: RelatiePlanet opzeggen

Product: : Relatieplanet - Review

Log zo in bij RelatiePlanet Bij RelatiePlanet en de meeste andere online datingsites moet je uitkijken dat je niet zonder het te willen een nieuw account aanmaakt in plaats van dat je inlogt. Het... (read more)

Wat zijn de RelatiePlanet kosten? Heb je interesse in RelatiePlanet, maar wil je eerst weten wat de kosten ervoor zijn? Dan kun je hier een opsomming vinden van de prijzen voor een RelatiePlanet... (read more)

Wat is er allemaal bij RelatiePlanet gratis en waarvoor heb ik een betaald membership nodig? Bij RelatiePlanet kun je gratis member worden, maar niet alle opties gebruiken. Om deze opties te kunnen... (read more)