Date in Apeldoorn

Het is hartstikke spannend om een toffe afspraakje te hebben in Apeldoorn. Het is een bruisende plaats met 136670 bewoners en genoeg stekjes in de buurt waar je samen met je date een erg goede tijd kunt doormaken. Ben je op zoek naar een interessante date?

Waag dan de eerste stap en registreer jezelf bij een van de volgende datingsites en vind zo je perfecte date

5.000 leden in Apeldoorn *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

5.000 leden in Apeldoorn *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

Populaire site, probeer het uit in Apeldoorn *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

5.000 leden in Apeldoorn *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

9.000 leden in Apeldoorn *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Apeldoorn *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

6.000 leden in Apeldoorn *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

2.000 leden in Apeldoorn *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in Apeldoorn *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

Populaire site, probeer het uit in Apeldoorn *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

Populaire site, probeer het uit in Apeldoorn *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

Populaire site, probeer het uit in Apeldoorn *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

Populaire site, probeer het uit in Apeldoorn *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

3.000 leden in Apeldoorn *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

7.000 leden in Apeldoorn *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Wat moet ik doen om mijn date goed te laten gaan?

Laten we er even vanuit gaan dat je iemand gevonden hebt, en wat nu? Zorg ervoor dat je je goed op je date voorbereidt. Zoek interessante plekken uit waar jullie heen kunnen gaan en zorg dat je er netjes uitziet. Als je wilt kun je bijvoorbeeld jezelf van te voren bij Schoonheidssalon Vitae laten vertroetelen en mooi laten maken. Ook kun je eventueel bij Bloemensteeg een boeketje voor je date of een bloem voor jezelf (om elkaar aan te kunnen herkennen) kopen.

Wat te doen tijdens de date in Apeldoorn?

Jullie kunnen in de omgeving van Apeldoorn allerlei attracties bezichtigen en activiteiten doen, bijvoorbeeld: CODA Museum, de Apenheul, in het Beekpark wandelen als het weer meedoet, of de Grote Kerk bekijken, voor architectuurliefhebbers.

Tegen de avond kunnen jullie naar Gigant (concertje pakken), JT Apeldoorn, of Theater Orpheus. Deze dingen hangen uiteraard van jullie eigen smaak af. Zorg er in ieder geval voor dat het een activiteit is die jullie beiden graag doen.

Eten en Drinken

Mochten jullie naar een café of restaurant gaan, dan kunnen jullie een lekker Samtrot wijntje of Cosmopolitan cocktail drinken, of gezellig kletsen bij een lekkere maaltijd in De Wilde Pieters (Hoofdstraat 175) of Restaurant de Brugwachter (Molenstraat-Centrum 625).

Mochten jullie spontaan een hotel nodig hebben, kunnen jullie bij Villa Sonnevanck (Deventerstraat 33) of Hotel et le Cafe de Paris (Raadhuisplein 5) terecht.

Veel succes op je date!