Date in Den Haag

Er is niets leuker dan een opwindend afspraakje in Den Haag. Het is een bruisende plek met 474292 bewoners en zat plaatsen in de nabijheid waar je saampjes met je date een erg fijne tijd kan ondervinden. Wil je graag een aardige date vinden?

Meld je dan aan bij een van onderstaande datingsites en vind zo je perfecte date

18.000 leden in Den Haag *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

18.000 leden in Den Haag *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

Populaire site, probeer het uit in Den Haag *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

17.000 leden in Den Haag *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

31.000 leden in Den Haag *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Den Haag *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

20.000 leden in Den Haag *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

7.000 leden in Den Haag *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in Den Haag *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

Populaire site, probeer het uit in Den Haag *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

Populaire site, probeer het uit in Den Haag *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

Populaire site, probeer het uit in Den Haag *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

Populaire site, probeer het uit in Den Haag *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

11.000 leden in Den Haag *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

25.000 leden in Den Haag *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Wat moet ik doen om mijn date goed te laten gaan?

Laten we er even vanuit gaan dat je iemand gevonden hebt, en wat nu? Zorg ervoor dat je je goed op je date voorbereidt. Zoek aardige locaties uit waar jullie gezellige dingen kunnen doen en zorg dat je er niet slordig uitziet. Als je wilt kun je bijvoorbeeld jezelf van te voren bij Beauty Lounge Leonore laten verwennen en op laten frissen. Ook kun je mogelijkerwijs bij Bloemenhal Centraal Station Den Haag een bloemetje voor je date of een corsage voor jezelf (om elkaar aan te kunnen herkennen) aanschaffen.

Wat te doen tijdens de date in Den Haag?

Is jullie date overdag dan kunnen jullie in de omgeving van Den Haag allerhande bezienswaardigheden bezichtigen en dingen doen, zoals: het Escher Museum, het Museon, op het strand van Scheveningen wandelen als het weer mee zit, of de Grote Kerk bezoeken, voor architectuurliefhebbers.

Tegen de avond kunnen jullie naar Madurodam, het Paard van Troje (concertje pakken), Omniversum (bioscoopje pakken), of de Koninklijke Schouwburg. Wat jullie gaan doen hangt natuurlijk af van wat voor smaak jullie beiden hebben. Zorg er in ieder geval voor dat het een bezigheid is die jullie beiden graag doen.

Eten en Drinken

Als jullie naar een café of restaurant gaan, dan kunnen jullie een smakelijk Chianti wijntje of White Lady cocktail drinken, of een interessant gesprek voeren bij een heerlijke maaltijd in de Boterwaag (Grote Markt 8a) of Restaurant, Calla`s (Laan van Roos en Doorn 51A).

Het ijs breken

Waarschijnlijk hebben jullie online al met elkaar over allerhande onderwerpen gepraat, maar zo niet, dan is het altijd goed om het over elkaars hobby's en interesses te hebben. Houdt je date veel van handbal, dan kun je praten over het laatste toernooi, of je vraagt je date of die jou de spelregels kan uitleggen. Of je kunt bijvoorbeeld je date vertellen dat je houdt van sportfilms, kookboeken of spelletjes doen op de PC. Heb je een casual date dan kun je ook vermelden dat de verliefde pretzel je favoriete seksstandje is en een voorkeur hebt voor Chinese balletjes.Dit hangt natuurlijk van de situatie af!

Mochten jullie spontaan een hotel nodig hebben, kunnen jullie bij het Hilton Den Haag (Zeestraat 35) of het Paleis Hotel (Molenstraat 26) terecht.

Veel succes op je date!