Date in Deventer

Er is niets opwindender dan een opwindend afspraakje in Deventer. Het is een mooi oord met 97331 plaatsgenoten en voldoende locaties in de omgeving waar je samen met je date een erg goede tijd kan beleven. Wil je graag een gezellige date ontmoeten?

Schrijf je dan in bij een of meerdere van de volgende datingsites en vind zo je volmaakte date

4.000 leden in Deventer *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

4.000 leden in Deventer *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

Populaire site, probeer het uit in Deventer *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

3.000 leden in Deventer *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

6.000 leden in Deventer *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Deventer *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

4.000 leden in Deventer *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

Populaire site, probeer het uit in Deventer *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

1.000 leden in Deventer *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in Deventer *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

Populaire site, probeer het uit in Deventer *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

Populaire site, probeer het uit in Deventer *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

Populaire site, probeer het uit in Deventer *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

2.000 leden in Deventer *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

5.000 leden in Deventer *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Wat moet ik doen om mijn date goed te laten gaan?

Stel je hebt iemand gevonden met wie je een afspraakje gemaakt hebt, en wat nu? Bereid je goed voor op je date. Zoek aantrekkelijke locaties uit waar jullie heen kunnen gaan en zorg dat je er netjes uitziet. Als je wilt kun je bijvoorbeeld jezelf van te voren bij Salon Salonic laten vertroetelen en mooi laten maken. Ook kun je eventueel bij Duivenvoorde Bloemen een boeketje voor je date of een bloem voor jezelf (voor herkenning) kopen.

Wat kunnen we allemaal doen op onze date in Deventer?

Jullie kunnen in de omgeving van Deventer diverse attracties bezichtigen en activiteiten doen, bijvoorbeeld: Historisch Museum Deventer, het Speelgoedmuseum, in het Gooikerspark wandelen als het weer goed genoeg is, of de Lebuïnuskerk bezichtigen, voor architectuurliefhebbers.

Tegen de avond kunnen jullie naar Burgerweeshuis, Filmhuis De Keizer (bioscoopje pakken), of de Schouwburg (theatervoorstellinkje pakken). Deze activiteiten hangen uiteraard van jullie eigen smaak af. Zorg er in ieder geval voor dat het een activiteit is die jullie beiden graag doen.

Eten en Drinken

Mochten jullie naar een bar of restaurant gaan, dan kunnen jullie een heerlijk Chianti wijntje of White Lady cocktail drinken, of een gezellig gesprek voeren bij een heerlijk maal in Chez Antoinette (Roggestraat 10-12) of Boas (Golstraat 6).

Het ijs breken

Waarschijnlijk hebben jullie online al met elkaar over verscheidende onderwerpen gepraat, maar mocht dit niet het geval zijn, dan is het altijd goed om het over elkaars hobby's en interesses te hebben. Houdt je date veel van lacrosse, dan kun je converseren over de laatste wedstrijd, of je vraagt je date of die jou de spelregels kan uitleggen. Of je kunt bijvoorbeeld je date vertellen dat je houdt van thrillers, non-fictie boeken of spelletjes doen op de Playstation 4. Heb je een casual date dan kun je ook vertellen dat de triumfboog je favoriete standje is en een voorkeur hebt voor buttplugs.

Mochten jullie onverwachts accommodatie nodig hebben, kunnen jullie bij Deventer Bed and Breakfast (Binnensingel 44) of BB De Bergpoort (Bergpoortstraat 135) terecht.

Veel succes op je date!