Date in Dordrecht

Er is niets gezelliger dan een gezellig afspraakje in Dordrecht. Het is een mooi oord met 119260 plaatsgenoten en voldoende locaties in de nabijheid waar je saampjes met je date een erg spannende tijd kan beleven. Wil je graag een aardige date ontmoeten?

Registreer je dan bij een van onderstaande datingsites en vind zo je fantasie date

5.000 leden in Dordrecht *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

5.000 leden in Dordrecht *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

Populaire site, probeer het uit in Dordrecht *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

4.000 leden in Dordrecht *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

8.000 leden in Dordrecht *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Dordrecht *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

5.000 leden in Dordrecht *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

Populaire site, probeer het uit in Dordrecht *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

Populaire site, probeer het uit in Dordrecht *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

2.000 leden in Dordrecht *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in Dordrecht *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

Populaire site, probeer het uit in Dordrecht *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

Populaire site, probeer het uit in Dordrecht *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

3.000 leden in Dordrecht *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

6.000 leden in Dordrecht *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Goede voorbereiding voor je date in Dordrecht is essentieel

Stel je hebt een interessant persoon leren kennen die graag met je wil daten, en wat nu? Zorg voor een goede voorbereiding. Zoek toffe stekjes uit waar jullie gezellige dingen kunnen doen en zorg voor een verzorgd voorkomen. Als je wilt kun je bijvoorbeeld jezelf van te voren bij Signs of Beauty laten verwennen en op laten frissen. Ook kun je eventueel bij Flora Calendula een bloemetje voor je date of een bloem voor jezelf (om elkaar aan te kunnen herkennen) aanschaffen.

Wat kunnen we allemaal doen op onze date in Dordrecht?

Jullie kunnen in de omgeving van Dordrecht meerdere bezienswaardigheden bezichtigen en activiteiten doen, zoals: het Dordrechts Museum, het Weizigt Natuur-en Milieucentrum, over Landgoed Dordwijk wandelen als het weer goed genoeg is, of Onze-Lieve-Vrouwe-Kerk bekijken, voor architectuurliefhebbers.

's Avonds kunnen jullie naar Bibelot (concertje pakken), Cinode (bioscoopje pakken), of Schouwburg Kunstmin. Wat jullie gaan doen hangt natuurlijk af van wat voor smaak jullie beiden hebben. Zorg er in ieder geval voor dat het een activiteit is die jullie beiden graag doen.

Eten en Drinken

Mochten jullie naar een café of restaurant gaan, dan kunnen jullie een lekker Aleatico wijntje of White Russian cocktail drinken, of gezellig kletsen bij een heerlijk maal in Baloe Beer (Wijnstraat 241) of t Bevertje (Johan de Wittstraat 49).

Het ijs breken

Waarschijnlijk hebben jullie online al met elkaar over meerdere dingen gekletst, maar zo niet, dan is het altijd goed om het over elkaars interesses te hebben. Houdt je date veel van korfbal, dan kun je converseren over het laatste toernooi, of je vraagt je date of die jou de spelregels kan uitleggen. Of je kunt bijvoorbeeld je date vertellen dat je houdt van documentaires, manga of spelletjes doen op de Playstation portable. Heb je een casual date dan kun je ook vertellen dat de kikker je favoriete standje is en een voorkeur hebt voor Gesels.Dit hangt natuurlijk van de situatie af!

Mochten jullie spontaan een hotel nodig hebben, kunnen jullie bij Villa Augustus (Oranjelaan 7) of Innercity Hotel (Johan de Wittstraat 35-37) terecht.