Date in Groningen

Het is spannend om een aardige afspraak te hebben in Groningen. Het is een mooi oord met 181194 bewoners en genoeg plaatsen in de buurt waar je samen met je date een erg gezellige tijd kan beleven. Wil je graag een gezellige date leren kennen?

Zet dan de eerste stap en meld je aan bij een van onderstaande datingsites en vind zo je fantasie date

7.000 leden in Groningen *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

7.000 leden in Groningen *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

Populaire site, probeer het uit in Groningen *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

6.000 leden in Groningen *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

12.000 leden in Groningen *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Groningen *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

7.000 leden in Groningen *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

3.000 leden in Groningen *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in Groningen *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

Populaire site, probeer het uit in Groningen *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

Populaire site, probeer het uit in Groningen *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

Populaire site, probeer het uit in Groningen *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

Populaire site, probeer het uit in Groningen *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

4.000 leden in Groningen *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

10.000 leden in Groningen *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Wat moet ik voorbereiden om mijn date goed te laten gaan?

Stel je hebt een leuk persoon leren kennen om mee op date te gaan, en wat nu? Zorg voor een goede voorbereiding. Zoek toffe plekken uit waar jullie leuke dingen kunnen doen en zorg dat je er niet slordig uitziet. Als je wilt kun je bijvoorbeeld jezelf van te voren bij Maress Hair Skin care laten vertroetelen en op laten frissen. Ook kun je mogelijkerwijs bij La Bouquetterie een bloemetje voor je date of een corsage voor jezelf (voor herkenning) aanschaffen.

Wat te doen tijdens onze date in Groningen?

Jullie kunnen in de omgeving van Groningen verschillende bezienswaardigheden bekijken en dingen doen, zoals: het Groninger Museum, het Nederlands Stripmuseum, in de Prinsentuin wandelen als het weer zich gedraagt, of de Martinikerk bezichtigen, voor luitjes die van architectuur houden.

's Avonds kunnen jullie naar Club Vera (concertje pakken), Pathé Groningen, of de Stadsschouwburg. Wat jullie gaan doen hangt vanzelfsprekend af van wat voor smaak jullie beiden hebben. Zorg er in ieder geval voor dat het een activiteit is die jullie beiden met plezier doen. Als dat goed zit kan er niet heel veel meer misgaan!

Eten en Drinken

Als jullie naar een kroeg of restaurant gaan, dan kunnen jullie een smakelijk Cabernet Franc wijntje of Bloody Mary cocktail drinken, of gezellig kletsen bij een smakelijk maal in t Feithhuis (Martinikerkhof 10) of het Goudkantoor (Waagplein 1).

Mochten jullie impromptu accommodatie benodigen, kunnen jullie bij het Hampshire Hotel - Plaza Groningen (Laan Corpus den Hoorn 300) of Hotel Friesland (Kleine Pelsterstraat 4) terecht.

Veel succes op je date!