Date in Haarlem

Het is avontuurlijk om een aardige date te hebben in Haarlem. Het is een bruisende plek met 147590 inwoners en zat plaatsen in de nabijheid waar je samen met je date een erg vrolijke tijd kunt beleven. Wil je graag een aantrekkelijke date vinden?

Schrijf je dan in bij een van deze datingsites en vind zo je ideale date

6.000 leden in Haarlem *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

6.000 leden in Haarlem *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

Populaire site, probeer het uit in Haarlem *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

5.000 leden in Haarlem *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

10.000 leden in Haarlem *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Haarlem *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

6.000 leden in Haarlem *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

Populaire site, probeer het uit in Haarlem *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

2.000 leden in Haarlem *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in Haarlem *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

Populaire site, probeer het uit in Haarlem *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

Populaire site, probeer het uit in Haarlem *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

Populaire site, probeer het uit in Haarlem *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

3.000 leden in Haarlem *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

8.000 leden in Haarlem *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Goede voorbereiding voor je date in Haarlem is essentieel

Laten we er even vanuit gaan dat je iemand gevonden hebt, en wat nu? Bereid je goed voor op je date. Maak een lijst met aantrekkelijke plaatsen waar jullie leuke zaken kunnen doen en zorg dat je er keurig uitziet. Als je wilt kun je bijvoorbeeld jezelf van te voren bij Beauty by Marit laten vertroetelen en op laten maken. Ook kun je mogelijkerwijs bij Bloemenatelier Klavertje Vijf een bos bloemen voor je date of een bloem voor jezelf (voor herkenning) kopen.

Wat te doen tijdens onze date in Haarlem?

Is jullie date overdag dan kunnen jullie in de omgeving van Haarlem allerhande bezienswaardigheden bezichtigen en dingen doen, met als voorbeeld: het Frans Hals Museum, de Vishal, in het Haarlemmerhout wandelen als het weer mee zit, of Basiliek Sint Bavo bekijken, voor architectuurliefhebbers.

Tegen de avond kunnen jullie naar het Patronaat, de Filmschuur (bioscoopje pakken), of de Stadsschouwburg Philharmonie Haarlem (theatervoorstellinkje pakken). Deze activiteiten hangen vanzelfsprekend van jullie persoonlijke voorkeuren af. Zorg er in ieder geval voor dat het een bezigheid is die jullie allebei met plezier doen. Als dat goed zit kan er niet heel veel meer misgaan!

Eten en Drinken

Als jullie naar een kroeg of restaurant gaan, dan kunnen jullie een lekker Trollinger wijntje of Flamingo cocktail drinken, of een intiem gesprek voeren bij een lekkere maaltijd in De Bokkedoorns (Zeeweg 53) of De Jopenkerk (Gedempte Voldersgracht 2).

Mochten jullie onverwachts een slaapadres benodigen, kunnen jullie bij Hotel Carillon (Grote Markt 27) of het Ambassador City Center Hotel (Oude Groenmarkt 20) terecht.

Ok vanaf nu moet je het zelf doen. Dating-Experts.nl wensen jou veel succes op je date!