Date in Leiden

Er is niets leuker dan een spannend afspraakje in Leiden. Het is een leuk oord met 119713 plaatsgenoten en voldoende locaties in de omgeving waar je samen met je date een erg spannende tijd kan hebben. Ben je op zoek naar een leuke date?

Meld je dan aan bij een van deze datingsites en vind zo je ideale date

5.000 leden in Leiden *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

5.000 leden in Leiden *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

Populaire site, probeer het uit in Leiden *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

4.000 leden in Leiden *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

8.000 leden in Leiden *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Leiden *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

5.000 leden in Leiden *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

Populaire site, probeer het uit in Leiden *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

Populaire site, probeer het uit in Leiden *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

Populaire site, probeer het uit in Leiden *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

2.000 leden in Leiden *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in Leiden *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

Populaire site, probeer het uit in Leiden *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

3.000 leden in Leiden *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

6.000 leden in Leiden *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Bereid je voor op je date in Leiden

Laten we er even vanuit gaan dat je iemand gevonden hebt, en wat nu? Zorg ervoor dat je je goed op je date voorbereidt. Maak een lijst met geschikte plaatsen waar jullie heen kunnen gaan en zorg voor een netjes uiterlijk. Als je wilt kun je bijvoorbeeld jezelf van te voren bij Top 2 Toe Nails laten verwennen en op laten maken. Ook kun je mogelijkerwijs bij Fiori Bloemen een presentje voor je date of een bloem voor jezelf (om elkaar aan te kunnen herkennen) kopen.

Wat te doen tijdens de date in Leiden?

Jullie kunnen in de omgeving van Leiden uiteenlopende attracties bekijken en activiteiten doen, zoals onder andere: Museum Boerhaave, Naturalis, in Hortus botanicus Leiden wandelen als het weer mee zit, of de Pieterskerk bekijken, voor architectuurliefhebbers.

Tegen de avond kunnen jullie naar Lido, LVC (concertje pakken), Trianon, of de Leidse Schouwburg (theatervoorstellinkje pakken). Deze dingen hangen uiteraard van jullie eigen smaak af. Zorg er in ieder geval voor dat het een bezigheid is die jullie beiden graag doen.

Eten en Drinken

Mochten jullie naar een bar of restaurant gaan, dan kunnen jullie een smakelijk Zinfandel wijntje of Tom Collins cocktail drinken, of een interessant gesprek voeren bij een heerlijk maal in de Grote Beer (Rembrandtstraat 27) of Annie's (Hoogstraat 1A).

Mochten jullie impromptu accommodatie benodigen, kunnen jullie bij De Beukenhof (Terweeweg 4, Oegstgeest) of De Doelen (Rapenburg 2) terecht.