Date in Rotterdam

Er is niets gezelliger dan een opwindend afspraakje in Rotterdam. Het is een mooie plaats met 598199 inwoners en genoeg stekjes in de buurt waar je saampjes met je date een erg spannende tijd kan hebben. Ben je op zoek naar een leuke date?

Waag dan de eerste stap en registreer jezelf bij een of meerdere van deze datingsites en vind zo je perfecte date

23.000 leden in Rotterdam *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

23.000 leden in Rotterdam *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

Populaire site, probeer het uit in Rotterdam *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

21.000 leden in Rotterdam *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

39.000 leden in Rotterdam *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Rotterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

25.000 leden in Rotterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

Populaire site, probeer het uit in Rotterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

9.000 leden in Rotterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in Rotterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

Populaire site, probeer het uit in Rotterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

Populaire site, probeer het uit in Rotterdam *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

Populaire site, probeer het uit in Rotterdam *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

14.000 leden in Rotterdam *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

32.000 leden in Rotterdam *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Wat moet ik voorbereiden om mijn date goed te laten verlopen?

Stel je hebt een toff persoon leren kennen met wie je op date gaat, en wat nu? Zorg voor een goede voorbereiding. Zoek passende plekken uit waar jullie heen kunnen gaan en zorg voor een netjes uiterlijk. Je kunt jezelf van te voren bij Studio Alexander laten verwennen en op laten maken. Ook kun je eventueel bij Aalsmeersch Bloemenhuis een presentje voor je date of een corsage voor jezelf (voor herkenning) aanschaffen.

Wat te doen tijdens onze date in Rotterdam?

Jullie kunnen in de omgeving van Rotterdam verschillende attracties bekijken en dingen doen, bijvoorbeeld: het Boijmans Van Beuningen Museum, Diergaarde Blijdorp, in Het Park wandelen als het weer mee zit, of de Grote Kerk bezichtigen, voor personen die van architectuur houden.

's Avonds kunnen jullie naar De Doelen (concertje pakken), Pathé Schouwburgplein (bioscoopje pakken), of het Luxor Theater. Wat jullie gaan doen hangt natuurlijk af van wat voor smaak jullie beiden hebben. Zorg er in ieder geval voor dat het een bezigheid is die jullie beiden met plezier doen.

Eten en Drinken

Mochten jullie naar een café of restaurant gaan, dan kunnen jullie een heerlijk Zinfandel wijntje of Moscow Mule cocktail drinken, of een interessant gesprek voeren bij een heerlijk maal in Shabu Shabu (Westblaak 82) of Restaurant Parkheuvel (Heuvellaan 21).

Het ijs breken

Waarschijnlijk hebben jullie online al met elkaar over meerdere dingen gepraat, maar mocht dit niet het geval zijn, dan is het altijd goed om het over elkaars interesses te hebben. Houdt je date veel van handbal, dan kun je het hebben over het laatste toernooi, of je vraagt je date of die jou de spelregels kan uitleggen. Of je kunt bijvoorbeeld je date vertellen dat je houdt van documentaires, non-fictie boeken of spelletjes doen op de PC. Heb je een casual date dan kun je ook vermelden dat de millenium uitdaging je favoriete standje is en een voorkeur hebt voor buttplugs. Dit alles is natuurlijk hypothetisch!

Mochten jullie impromptu een slaapadres benodigen, kunnen jullie bij Hotel New York (Koninginnenhoofd 1) of het NH Atlanta Rotterdam Hotel (Aert van Nesstraat 4) terecht.

Veel succes op je date!