Date in Tilburg

Er is niets spannender dan een leuke date in Tilburg. Het is een leuke plek met 199613 inwoners en zat locaties in de buurt waar je samen met je date een erg leuke tijd kan ondervinden. Wil je graag een briljante date leren kennen?

Schrijf je dan in bij een van de volgende datingsites en vind zo je ideale date

8.000 leden in Tilburg *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

8.000 leden in Tilburg *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

Populaire site, probeer het uit in Tilburg *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

7.000 leden in Tilburg *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

13.000 leden in Tilburg *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Tilburg *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

8.000 leden in Tilburg *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

Populaire site, probeer het uit in Tilburg *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

Populaire site, probeer het uit in Tilburg *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

3.000 leden in Tilburg *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in Tilburg *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

Populaire site, probeer het uit in Tilburg *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

Populaire site, probeer het uit in Tilburg *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

5.000 leden in Tilburg *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

11.000 leden in Tilburg *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Goede voorbereiding voor je date in Tilburg is essentieel

Laten we er even vanuit gaan dat je iemand gevonden hebt, en wat nu? Zorg voor een goede voorbereiding. Zoek coole locaties uit waar jullie heen kunnen gaan en zorg dat je er keurig uitziet. Je kunt jezelf van te voren bij Mist city-spa laten vertroetelen en op laten frissen. Ook kun je eventueel bij Fiori Project een bloemetje voor je date of een corsage voor jezelf (om elkaar aan te kunnen herkennen) kopen.

Wat te doen tijdens onze date in Tilburg?

Jullie kunnen in de omgeving van Tilburg allerhande bezienswaardigheden bezichtigen en dingen doen, met als voorbeeld: het Nederlands Textielmuseum, Safaripark Beekse Bergen, in het Stadspark wandelen als het weer goed genoeg is, of de Pauluskerk bekijken, voor luitjes die van architectuur houden.

's Avonds kunnen jullie naar "013", Cinecitta (bioscoopje pakken), of theaters Tilburg (theatervoorstellinkje pakken). Wat jullie gaan doen hangt vanzelfsprekend af van wat voor smaak jullie beiden hebben. Zorg er in ieder geval voor dat het een bezigheid is die jullie beiden graag doen.

Eten en Drinken

Mochten jullie naar een kroeg of restaurant gaan, dan kunnen jullie een smakelijk Tschaggelevernatsch wijntje of The Legend Martini cocktail drinken, of gezellig kletsen bij een lekker maal in Sushi Koi (Heuvelring 126) of Etenstijd (Professor van Buchemlaan 4).

Het ijs breken

Waarschijnlijk hebben jullie online al met elkaar over uiteenlopende dingen gekletst. In ieder geval is het altijd goed om het over elkaars interesses te hebben. Houdt je date veel van lacrosse, dan kun je het hebben over de laatste wedstrijd, of je vraagt je date of die jou de spelregels kan uitleggen. Of je kunt bijvoorbeeld je date vertellen dat je houdt van misdaadfilms, fantasyboeken of spelletjes doen op de Playstation 2. Heb je een casual date dan kun je ook vertellen dat de dronken boot je favoriete standje is en houdt van Mondknevel. Dit alles is natuurlijk hypothetisch!

Mochten jullie impromptu een slaapadres benodigen, kunnen jullie bij Het Wapen Van Tilburg (Spoorlaan 362) of het Mercure Hotel Tilburg (Heuvelpoort 300) terecht.