Date in Utrecht

Er is niets gezelliger dan een spannende date in Utrecht. Het is een leuke plek met 290529 inwoners en zat plaatsen in de omgeving waar je saampjes met je date een erg leuke tijd kunt beleven. Ben je op zoek naar een aantrekkelijke date?

Zet dan de eerste stap en meld je aan bij een van deze datingsites en vind zo je fantasie date

11.000 leden in Utrecht *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

11.000 leden in Utrecht *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

Populaire site, probeer het uit in Utrecht *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

10.000 leden in Utrecht *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

19.000 leden in Utrecht *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Utrecht *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

12.000 leden in Utrecht *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

Populaire site, probeer het uit in Utrecht *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

4.000 leden in Utrecht *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in Utrecht *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

Populaire site, probeer het uit in Utrecht *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

Populaire site, probeer het uit in Utrecht *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

Populaire site, probeer het uit in Utrecht *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

7.000 leden in Utrecht *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

15.000 leden in Utrecht *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Bereid je voor op je date in Utrecht

Stel je hebt iemand (online) ontmoet met wie je op date gaat, en wat nu? Bereid je goed voor op je date. Maak een lijst met toffe plaatsen waar jullie gezellige zaken kunnen doen en zorg dat je er keurig uitziet. Je kunt jezelf van te voren bij Pour Tous laten verwennen en mooi laten maken. Ook kun je eventueel bij Funky Flowers een bloemetje voor je date of een bloem voor jezelf (voor herkenning) kopen.

Wat kunnen we allemaal doen op onze date in Utrecht?

Jullie kunnen in de omgeving van Utrecht uiteenlopende attracties bekijken en activiteiten doen, zoals onder andere: het Rietveld Schröder Huis, Houtzaagmolen de Ster, in de Oude Hortus wandelen als het weer goed genoeg is, of de Domkerk bekijken, voor mensen die van architectuur houden.

Tegen de avond kunnen jullie naar Pathé Rembrandt Utrecht, Tivoli (concertje pakken), Wolff City (bioscoopje pakken), of het Beatrix Theater (theatervoorstellinkje pakken). Wat jullie gaan doen hangt vanzelfsprekend af van wat voor smaak jullie beiden hebben. Zorg er in ieder geval voor dat het een bezigheid is die jullie allebei met plezier doen.

Eten en Drinken

Als jullie naar een café of restaurant gaan, dan kunnen jullie een smakelijk Kleinvernatsch wijntje of The Legend Martini cocktail drinken, of een interessant gesprek voeren bij een heerlijk maal in Belgisch Bier Café Olivier (Achter Clarenburg 6a) of het Grand Karel (Geertebolwerk 1).

Het ijs breken

Vermoedelijk hebben jullie online al met elkaar over uiteenlopende zaken gepraat, maar zo niet, dan is het altijd goed om het over elkaars interesses te hebben. Houdt je date veel van hockey, dan kun je praten over het laatste toernooi, of je vraagt je date of die jou de spelregels kan uitleggen. Of je kunt bijvoorbeeld je date vertellen dat je houdt van jeugdfilms, psychologische thrillers of spelletjes doen op de Nintendo 3DS. Heb je een casual date dan kun je ook vertellen dat de vereniging je favoriete seksstandje is en houdt van penisringen. Dit alles is natuurlijk hypothetisch!

Mochten jullie impromptu een slaapadres nodig hebben, kunnen jullie bij Apollo Utrecht (Vredenburg 14) of het Grand Karel (Geertebolwerk 1) terecht.