Date in Zaanstad

Het is erg avontuurlijk om een interessante afspraakje te hebben in Zaanstad. Het is een bruisend oord met 140085 plaatsgenoten en genoeg locaties in de buurt waar je gezamenlijk met je date een erg gezellige tijd kunt doormaken. Ben je op zoek naar een coole date?

Schrijf je dan in bij een of meerdere van onderstaande datingsites en vind zo je fantasie date

5.000 leden in Zaanstad *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

5.000 leden in Zaanstad *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

Populaire site, probeer het uit in Zaanstad *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

5.000 leden in Zaanstad *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

9.000 leden in Zaanstad *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Zaanstad *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

6.000 leden in Zaanstad *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

Populaire site, probeer het uit in Zaanstad *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

2.000 leden in Zaanstad *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in Zaanstad *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

Populaire site, probeer het uit in Zaanstad *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

Populaire site, probeer het uit in Zaanstad *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

Populaire site, probeer het uit in Zaanstad *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

3.000 leden in Zaanstad *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

7.000 leden in Zaanstad *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.

Wat moet ik doen om mijn date goed te laten verlopen?

Stel je hebt een aardig persoon leren kennen die graag met je wil daten, en wat nu? Zorg ervoor dat je je goed op je date voorbereidt. Zoek aardige plekken uit waar jullie toffe dingen kunnen doen en zorg voor een keurig uiterlijk. Als je wilt kun je bijvoorbeeld jezelf van te voren bij Schoonheidssalon Graciëla Beauty laten verwennen en op laten frissen. Ook kun je eventueel bij Bloembinderij Schipper een bloemetje voor je date of een corsage voor jezelf (voor herkenning) aanschaffen.

Wat te doen tijdens de date in Zaanstad?

Is jullie date overdag dan kunnen jullie in de omgeving van Zaanstad allerlei attracties bekijken en dingen doen, bijvoorbeeld: het Zaans Museum, het Verkade Paviljoen, over de Zaanse Schans wandelen als het weer zich gedraagt, of de Sint-Bonifatiuskerk bezichtigen, voor architectuurliefhebbers.

Tegen de avond kunnen jullie naar Pathé Zaandam, de Flux, Filmtheater de Fabriek (bioscoopje pakken), of het Zaantheater. Deze dingen hangen uiteraard van jullie eigen voorkeuren af. Zorg er in ieder geval voor dat het een activiteit is die jullie beiden graag doen. Als dat goed zit kan er niet heel veel meer misgaan!

Eten en Drinken

Mochten jullie naar een café of restaurant gaan, dan kunnen jullie een heerlijk Schwarzriesling wijntje of The Legend Martini cocktail drinken, of gezellig kletsen bij een smakelijke maaltijd in CASTELL (Zuiddijk 2) of Proeverij de Koekfabriek (Westzijde 188).

Mochten jullie spontaan accommodatie benodigen, kunnen jullie bij Hotel De Prins (Kerkbuurt 31) of Inntel Hotel Zaandam (Provincialeweg 102) terecht.