Dating in Breda

Dus je bent op zoek naar leuke dates in Breda?

Wij van dating-experts.nl kunnen je hierbij helpen. Wij hebben datingsites voor je gevonden waarmee je geschikte mensen kunt vinden voor dating in Breda. Breda is een leuke stad met 167673 inwoners (hier zit vast en zeker een aantrekkelijk persoon tussen) en er zijn genoeg faciliteiten aanwezig die je kunnen helpen om een perfecte date te organiseren.

Maar, voordat je aan de slag kunt, moet je eerst in contact komen met een leuke date.

Hieronder vind je een lijst met datingsites die je daarbij kunnen helpen.

6.000 leden in Breda *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

6.000 leden in Breda *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

Populaire site, probeer het uit in Breda *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

6.000 leden in Breda *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

11.000 leden in Breda *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Breda *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

7.000 leden in Breda *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

2.000 leden in Breda *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in Breda *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

Populaire site, probeer het uit in Breda *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

Populaire site, probeer het uit in Breda *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

Populaire site, probeer het uit in Breda *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

Populaire site, probeer het uit in Breda *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

4.000 leden in Breda *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

9.000 leden in Breda *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.


Tips voor dating in Breda

Stap 1: Vind een leuke date

Heb je zin in dating in Breda? Wij hebben datingsites bekeken die het erg gemakkelijk voor je maken om dit eenvoudig te bewerkstelligen. Met deze datingsites is het erg gemakkelijk om in Breda een leuke date te hebben en zo je potentiële partner te ontmoeten. Dus schrijf je in bij een of meerdere van deze datingsites en maak contact met leden uit Breda!

Ok, je hebt nu iemand gevonden en je bent helemaal klaar voor dating... maar wat nu? Hoe ga je het aanpakken? Hieronder volgen een aantal handige tips voor dating in Breda (Noord-Brabant). Deze zijn vooral handig mocht je niet oorspronkelijk uit Breda komen, maar ook voor mensen die niet regelmatig daten en willen weten hoe je dit het beste aanpakt.

Stap 2: Bereid je goed voor

Ben je een gentleman en wil je graag vanaf het eerste begin een positieve indruk maken, koop dan een klein cadeautje voor je date. Ben je niet bekend in Breda, dan kun je dit doen bij Boom en bloem of Bloemsierkunst Neefs. Deze laatste is dicht bij het station, ideaal voor een last minute aankoop. Dames (en heren), die zich graag mooi maken voor hun rendez-vous, kunnen bij Acoli terecht.

Stap 3: De beste locaties voor de perfecte date

Dating hoeft niet alleen 's avonds te gebeuren. Steeds meer mensen hebben de voorkeur om overdag ergens af te spreken. Breda heeft genoeg boeiende bezienswaardigheden waar je jouw date mee naar toe kunt nemen. Een leuke dag besteed je onder andere samen in Breda's Museum, of je maakt een gezamenlijke wandeling in de Valkenberg (als het weer het toelaat). Een iets andere locatie is Bierreclame Museum. Deze laatste optie hangt natuurlijk vooral ook van jullie persoonlijke smaak af.

Hoe dan ook, probeer een locatie te kiezen die jullie beiden leuk lijkt. Alleen zo kunnen jullie echt ontdekken hoe goed jullie bij elkaar passen.

Stap 4: Sluit je af met een avontuurlijke nacht?

Klikt het tussen jullie, of spreek je toch liever 's avonds af? Dan kun je hier terecht voor een gezellig diner: Charelli (Van Coothplein 35), of Parc Breda (Grote Markt 20-22). Na het diner kunnen jullie een film kijken bij Concordia of een concert bezoeken in MEZZ. Blijkt het dat de vonken overspringen en jullie nog lang niet moe zijn, kunnen jullie nog tot in de vroege uurtjes jullie energie kwijt op de dansvloer van De Graanbeurs.

Als blijkt dat jullie na deze avond niet genoeg van elkaar kunnen krijgen en jullie willen de nacht samen op een mooie plek doorbrengen, zijn Bliss Hotel (Torenstraat 9 - 11) en Apollo Hotel (Stationsplein 14) hier mooie locaties voor.

Dating in Breda is nog nooit zo spannend geweest! Meld je aan bij een of meerdere van de bovengenoemde datingsites en probeer het zelf uit!