Dating in Eindhoven

Dus je bent op zoek naar leuke dates in Eindhoven?

Wij van dating-experts.nl kunnen je hierbij helpen. Wij hebben datingsites voor je gevonden waarmee je interessante mensen kunt vinden voor dating in Eindhoven. Eindhoven is een bruisende stad met 209620 inwoners (hier zit vast wel iemand tussen die je aantrekkelijk vindt) en er zijn genoeg faciliteiten aanwezig die je kunnen helpen om een perfecte date te organiseren.

Maar, voordat je aan de slag kunt, moet je eerst in contact komen met een potentiële date.

Hieronder vind je een lijst met datingsites die je daarbij kunnen helpen.

8.000 leden in Eindhoven *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

8.000 leden in Eindhoven *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

Populaire site, probeer het uit in Eindhoven *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

7.000 leden in Eindhoven *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

14.000 leden in Eindhoven *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Eindhoven *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

9.000 leden in Eindhoven *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

Populaire site, probeer het uit in Eindhoven *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

3.000 leden in Eindhoven *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in Eindhoven *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

Populaire site, probeer het uit in Eindhoven *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

Populaire site, probeer het uit in Eindhoven *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

Populaire site, probeer het uit in Eindhoven *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

5.000 leden in Eindhoven *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

11.000 leden in Eindhoven *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.


Tips voor dating in Eindhoven

Stap 1: Vind een leuke date

Heb je zin in dating in Eindhoven? Wij hebben datingsites bekeken die het erg gemakkelijk voor je maken om dit eenvoudig te bewerkstelligen. Met deze datingsites is het erg gemakkelijk om in Eindhoven een romantische date te hebben en zo de persoon van je dromen te ontmoeten. Dus schrijf je in bij een of meerdere van deze datingsites en maak contact met leden uit Eindhoven!

Ok, je hebt nu iemand gevonden en je bent helemaal klaar voor dating... maar wat nu? Hoe ga je het aanpakken? Hieronder volgen een aantal handige tips voor dating in Eindhoven (Noord-Brabant). Deze zijn vooral handig mocht je niet oorspronkelijk uit Eindhoven komen, maar ook voor mensen die niet regelmatig daten en willen weten hoe je dit het beste aanpakt.

Stap 2: Bereid je goed voor

Ben je een gentleman en wil je graag vanaf het eerste begin een positieve indruk maken, koop dan een klein presentje voor je date. Ben je niet bekend in Eindhoven, dan kun je dit doen bij Bloemkadotiek Aurora of Giardino Bloemkiosk. Deze laatste is dicht bij het station, ideaal voor een last minute aanschaf. Dames (en heren), die zich graag mooi maken voor hun date, kunnen bij het Look schoonheidsinstituut terecht.

Stap 3: De beste locaties voor de perfecte date

Dating hoeft niet alleen 's avonds te gebeuren. Steeds meer mensen hebben de voorkeur om overdag ergens af te spreken. Eindhoven heeft genoeg interessante bezienswaardigheden waar je jouw date mee naar toe kunt nemen. Een gezellige middag besteed je onder andere samen in het Van Abbemuseum, of je maakt een romantische wandeling in het Stadswandelpark (als het weer het toestaat). Een wat andere locatie is Outdoorpark Op Noord. Deze laatste optie hangt natuurlijk vooral ook van jullie persoonlijke voorkeur af.

Hoe dan ook, probeer een locatie te kiezen die jullie beiden interessant lijkt. Alleen zo kunnen jullie echt ontdekken hoe goed jullie bij elkaar passen.

Stap 4: Sluit je af met een opwindende nacht?

Klikt het tussen jullie, of spreek je toch liever 's avonds af? Dan kun je hier terecht voor een gezellig diner: The Trafalgar Pub (Dommelstraat 21), of Grand Café Berlage (Kleine Berg 16). Na de maaltijd kunnen jullie een film kijken bij Pathé Eindhoven of een concert bezoeken in de Effenaar. Zijn jullie hierna nog niet gek van elkaar geworden en hebben jullie nog genoeg energie over? Dan kunnen jullie in Liquid nog tot vroeg in de ochtend dansen.

Mocht je niet in Eindhoven wonen, de laatste trein gemist hebben, niet meer naar huis kunnen rijden, of jullie date is gezelliger dan verwacht, dan zijn hier een aantal hotel-suggesties: het Queen Hotel (Markt 7) en Hotel Benno (Wilhelminaplein 9).

Dating in Eindhoven is nog nooit zo succesvol geweest! Meld je aan bij een of meerdere van de bovengenoemde datingsites en begin het avontuur!