Dating in Maastricht

Dus je bent op zoek naar leuke dates in Maastricht?

Wij van dating-experts.nl kunnen je hierbij helpen. Wij hebben datingsites voor je gevonden waarmee je leuke mensen kunt vinden voor dating in Maastricht. Maastricht is een interessante stad met 122378 inwoners (hier zit vast en zeker een aantrekkelijk persoon tussen) en er zijn genoeg faciliteiten aanwezig die je kunnen helpen om een perfecte date te organiseren.

Echter, voordat je kunt gaan daten moet je natuurlijk eerst contact leggen met mensen die een geschikte date zouden kunnen zijn.

Hieronder vind je een lijst met datingsites die je daarbij kunnen helpen.

5.000 leden in Maastricht *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

5.000 leden in Maastricht *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

Populaire site, probeer het uit in Maastricht *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

4.000 leden in Maastricht *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

8.000 leden in Maastricht *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Maastricht *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

5.000 leden in Maastricht *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

Populaire site, probeer het uit in Maastricht *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

2.000 leden in Maastricht *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in Maastricht *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

Populaire site, probeer het uit in Maastricht *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

Populaire site, probeer het uit in Maastricht *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

Populaire site, probeer het uit in Maastricht *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

3.000 leden in Maastricht *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

6.000 leden in Maastricht *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.


Tips voor dating in Maastricht

Stap 1: Vind een leuke date

Voor mensen die geïnteresseerd zijn in dating in Maastricht hebben wij bovenstaande lijst samengesteld met de meest efficiënte datingsites. Deze datingsites kunnen je helpen om in Maastricht een potentiële partner te vinden. Dus schrijf je in bij een of meerdere van deze datingsites en maak contact met leden uit Maastricht!

Ok, je hebt nu iemand gevonden en je bent helemaal klaar voor dating... maar wat nu? Hoe ga je het aanpakken? Hieronder volgen een aantal handige tips voor dating in Maastricht (Limburg). Deze zijn vooral handig mocht je niet oorspronkelijk uit Maastricht komen, maar ook voor mensen die niet regelmatig daten en willen weten hoe je dit het beste aanpakt.

Stap 2: Bereid je goed voor

Het is misschien cliché, maar mocht je een man zijn die een vrouw date, dan kan het geen kwaad wanneer je haar met een klein boeketje verrast. Deze kun je op verschillende plaatsen in Maastricht kopen. Bijvoorbeeld bij Frissen-Pieters Bloemensalon B.V. of De Rozengaard Bloemisterij (dicht bij het station, voor een spontane aankoop). Mocht je jezelf mooi willen maken voor je rendez-vous, dan kun je bij Moments of Wellness terecht.

Stap 3: Goede locaties voor de perfecte date

Dating hoeft niet alleen 's avonds te gebeuren. Steeds meer mensen hebben de voorkeur om overdag ergens af te spreken. Maastricht heeft genoeg fascinerende bezienswaardigheden waar je jouw date mee naar toe kunt nemen. Een aangename dag besteed je onder andere samen in het Bonnefantenmuseum, of je maakt een romantische wandeling in de Hoge Fronten (als het weer meespeelt). Een iets andere locatie is een rondleiding door de Kazematten. Deze laatste optie hangt vanzelfsprekend vooral ook van jullie persoonlijke smaak af.

Hoe dan ook, probeer een locatie te kiezen die jullie beiden leuk lijkt. Alleen zo kunnen jullie echt ontdekken hoe goed jullie bij elkaar passen.

Stap 4: Sluit je af met een opwindende nacht?

Klikt het tussen jullie, of spreek je toch liever 's avonds af? Dan kun je hier terecht voor een lekker diner: In de Moriaan (Stokstraat 12), of Britannique (Vrijthof 6). Na het diner kunnen jullie een film kijken bij Filmtheater Lumiere of een voorstelling bekijken in het Theater aan het Vrijthof. Blijkt het dat de vonken overspringen en jullie nog lang niet moe zijn, kunnen jullie nog tot in de vroege uurtjes jullie energie kwijt op de dansvloer van De Alla.

Als blijkt dat jullie na deze avond niet genoeg van elkaar kunnen krijgen en jullie willen de nacht samen op een knusse plek doorbrengen, zijn Britannique (Vrijthof 6) en Crowne Plaza (Ruiterij 1) hier mooie locaties voor.

Dating in Maastricht is nog nooit zo avontuurlijk geweest! Meld je aan bij een of meerdere van de bovengenoemde datingsites en probeer het zelf uit!