Dating in Utrecht

Dus je bent op zoek naar leuke dates in Utrecht?

Wij van dating-experts.nl kunnen je hierbij helpen. Wij hebben datingsites voor je gevonden waarmee je leuke mensen kunt vinden voor dating in Utrecht. Utrecht is een mooie stad met 290529 inwoners (hier zit vast wel iemand tussen die jou aanspreekt) en er zijn genoeg middelen aanwezig die je kunnen helpen om een perfecte date te organiseren.

Echter, voordat je kunt gaan daten moet je natuurlijk eerst contact leggen met mensen die een potentiële date zouden kunnen zijn.

Hieronder vind je een lijst met datingsites die je daarbij kunnen helpen.

11.000 leden in Utrecht *)
9
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: BeNaughty is een zeer populaire sex dating site in Nederland. Geschikt voor erotische chats en Sex Dates.

11.000 leden in Utrecht *)
8
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: C-date is een stijlvolle casual dating website bedoelt voor mensen die graag daten zonder dat er per se een vaste relatie uit voort moet komen. Deze site is vooral voor vrouwen een goede optie.

Populaire site, probeer het uit in Utrecht *)
8
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: ElliteDating is een helder opgemaakte matchmaking site met interessante communicatiefuncties en mobiele opties.

10.000 leden in Utrecht *)
8
  (Algemene beoordeling)46%54%
Samenvatting: Lisa18 is een erotische casual datingsite waar opgewonden mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende dates. De site is erg strak qua lay-out en gemakkelijk in gebruik.

19.000 leden in Utrecht *)
8
  (Algemene beoordeling)57%43%
Samenvatting: Voor daters met de intentie om een serieuze vaste relatie aan te gaan is be2 een goede keuze. Daarnaast is de datingsite erg gemakkelijk in gebruik.

>150 leden in Utrecht *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Opzoeknaarjou.nl is een leuke christelijke datingsite en een fijne plek waar christenen uit het hele land gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Daarnaast is een lidmaatschap er erg goedkoop vergeleken met andere datingsites.

12.000 leden in Utrecht *)
7
  (Algemene beoordeling)42%58%
Samenvatting: Lexa is een van de bekendste datingsites van Nederland. Hierdoor bevat de site een groot ledenbestand en vele interessante functies die je helpen bij het vinden van je perfecte match.

Populaire site, probeer het uit in Utrecht *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: 50plusMatch is een erg geschikte datingsite voor 50 plussers en senioren. De site bevat erg handige communicatie functies. Daarnaast is de layout mooi en erg overzichtelijk.

4.000 leden in Utrecht *)
7
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Ondeugend-daten.nl is een casual datingsite voor mensen en stellen die veel plezier beleven aan sex en dit met anderen willen delen. Of je nu single, gebonden of in een vrije relatie bent, er is voor elk wat wils.

Populaire site, probeer het uit in Utrecht *)
7
  (Algemene beoordeling)49%51%
Samenvatting: Relatieplanet is een van de grootste datingwebsites van Nederland, met een grote keuze uit leden. Daarnaast is de site simpel en helder in elkaar gezet, zodat je als gebruiker direct aan de gang kunt gaan.

Populaire site, probeer het uit in Utrecht *)
7
  (Algemene beoordeling)47%53%
Samenvatting: Pepper.nl is de ietwat andere datingsite in een vrolijk jasje. Als lid kun je jezelf en je interesses op een erg leuke manier tentoonstellen en op een frisse, moderne manier met elkaar communiceren.

Populaire site, probeer het uit in Utrecht *)
7
  (Algemene beoordeling)52%48%
Samenvatting: Parship is een van de grootste internationale matchmakingsites. Op deze site kunnen hoogopgeleide mensen elkaar vinden.

Populaire site, probeer het uit in Utrecht *)
6
  (Algemene beoordeling)
Samenvatting: Tinder is een 100% gratis dating app, die werkt via iOS en Android. De app is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar, die uit zijn op dates of one-night-stands.

7.000 leden in Utrecht *)
6
  (Algemene beoordeling)53%47%
Samenvatting: Adult Match is een leuke en relaxte casual dating site waar stellen en individuele mensen geschikte sekspartners kunnen vinden.

15.000 leden in Utrecht *)
4
  (Algemene beoordeling)51%49%
Samenvatting: Zoosk is een erg handige site om mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten. Zijn grenzen voor jou geen barrières om leuke mensen te leren kennen? Dan is Zoosk misschien iets voor jou.


Tips voor dating in Utrecht

Stap 1: Vind een leuke date

Heb je zin in dating in Utrecht? Wij hebben datingsites bekeken die het erg gemakkelijk voor je maken om dit eenvoudig te bewerkstelligen. Met deze datingsites is het erg gemakkelijk om in Utrecht een romantische date te hebben en zo je potentiële partner te ontmoeten. Dus schrijf je in bij een of meerdere van deze datingsites en maak contact met leden uit Utrecht!

Ok, je hebt nu iemand gevonden en je bent helemaal klaar voor dating... maar wat nu? Hoe ga je het aanpakken? Hieronder volgen een aantal handige tips voor dating in Utrecht (Utrecht). Deze zijn vooral handig mocht je niet oorspronkelijk uit Utrecht komen, maar ook voor mensen die niet regelmatig daten en willen weten hoe je dit het beste aanpakt.

Stap 2: Bereid je goed voor

Het is misschien cliché, maar mocht je een man zijn die een vrouw date, dan kan het geen kwaad wanneer je haar met een klein cadeautje verrast. Deze kun je op verschillende plaatsen in Utrecht kopen. Bijvoorbeeld bij Funky Flowers of Van Vogelpoel Bloemenplaza (dicht bij het station, voor een last minute aankoop). Mocht je jezelf mooi willen maken voor je date, dan kun je bij Descansa terecht.

Stap 3: De beste locaties voor de perfecte date

Dating hoeft niet alleen 's avonds te gebeuren. Steeds meer mensen hebben de voorkeur om overdag ergens af te spreken. Utrecht heeft genoeg boeiende bezienswaardigheden waar je jouw date mee naar toe kunt nemen. Een leuke dag besteed je onder andere samen in het Rietveld Schröder Huis, of je maakt een gezamenlijke wandeling in de Oude Hortus (als het weer meespeelt). Een iets andere locatie is Houtzaagmolen de Ster. Deze laatste optie hangt vanzelfsprekend vooral ook van jullie eigen voorkeur af.

Hoe dan ook, probeer een locatie te kiezen die jullie beiden leuk lijkt. Alleen zo kunnen jullie echt ontdekken hoe goed jullie bij elkaar passen.

Stap 4: Sluit je af met een opwindende nacht?

Klikt het tussen jullie, of spreek je toch liever 's avonds af? Dan kun je hier terecht voor een lekker diner: Stairway to Heaven (Mariaplaats 11-12), of Winkel van Sinkel (Oudegracht 158). Na het etentje kunnen jullie een film kijken bij Wolff City of een concert bezoeken in Tivoli. Zijn jullie hierna nog niet gek van elkaar geworden en hebben jullie nog genoeg energie over? Dan kunnen jullie in club LUX nog tot vroeg in de ochtend elkaar beter leren kennen.

Als blijkt dat jullie na deze avond niet genoeg van elkaar kunnen krijgen en jullie willen de nacht samen op een knusse plek doorbrengen, zijn het Grand Karel (Geertebolwerk 1) en Ibis Utrecht (Bizetlaan 1) hier mooie locaties voor.

Dating in Utrecht is nog nooit zo spannend geweest! Meld je aan bij een of meerdere van de bovengenoemde datingsites en probeer het zelf uit!